Hollywoodska zvijezda Jeremy Renner, junak brojnih akcijskih filmova, zaradio je 6,1 milijun dolara za svoje pojavljivanje u filmu Osvetnici: doba Ultrona. Što je sitniš prema tome koliko je zaradio renoviranjem i preprodajom kuća. Renner i njegov prijatelj, također glumac, Kristoffer Winters, imaju veoma uspješnu tvrtku za renoviranje nekretnina.

Evo nekih od njihovih najuspjelijih radova.

Holmby Hills

renner-holmby-hills

renner-holmby-hills-2

Kuća nedaleko Sunset Boulevarda u Los Angelesu kupljena je 2010. za 7 milijun dolara. Nakon uređenja kuhinje, kućnog kina, vinskog podruma te svih 11 kupaonica i 6 spavaćih soba, prodana je 2013. za 24 milijuna dolara.

Selma Avenue

selma-before-2

selma-after

Kuća površine 430 kvadratnih metara u Hollywoodu kupljena je za 1,55 milijuna dolara 2008. Preuređena je unutrašnjost, a vani su dodani bazen i fontane. Prodana je godinu dana kasnije za 4 milijuna dolara.

Franklin Avenue

franklin-avenue

renner_franklin-lr-4-after

Renner i Winters kupili su ovu kuću površine 700 kvadratnih metara u brdima iznad Hollywoda 2009. godine za 1,35 milijuna dolara. Kuća je građena dvadesetih i pripadala je slavnom režiseru Prestonu Sturgesu. Nakon preuređenja prodana je za više od 4 milijuna dolara.