Ako tražite slušalice, a postavili ste uvjet da želite nešto vrhunsko, ručno izrađeno i sa savršenim hi-fi zvukom, Sennheiser HD800S je možda odgovor na pitanje koje ste postavili. Riječ je o nedavno obnovljenom i poboljšanom modelu slušalica HD800, koji je lansiran 2009. godine.

Riječ je o slušalicama otvorenog tipa, što znači da ne blokiraju okolinu, već propuštaju zvukove. Također, kako bi ispunile svoj potencijal, bilo bi ih potrebno priključiti na odgovarajuće pojačalo za slušalice – dakle očito je riječ o modelu za kućno slušanje. Cijena se kreće oko 1600 eura.

HD_800S_black_mood_05_RGB

U Sennheiseru tvrde da su još poboljšali zvuk u odnosu na prethodnika. Osim na zvuku i novom kablu, radilo se i na estetici, pa je novi model i vanjskim izgledom drugačiji od prethodnika.

O tehničkim osobinama slušalica zasad nećemo, kome su jako važne vjerojatno ih već zna. O materijalima bismo trebali: korištene su vrhunske komponente za podršku najvećoj kvaliteti zvuka. Od specijalnih čeličnih pletiva, preko plastike optimizirane za prijenos zvuka do pozlaćenih priključaka, sve je posvećeno audio kvaliteti. Također, vodilo se računa i o tome da slušalice na dodir odaju dojam luksuznog proizvoda, kako bi se estetika uskladila s vrhunskim zvukom.

Podijeli objavu