Nissan je na njemačkoj stazi Nürburgring predstavio NISMO GT-R za 2017. godinu, najsportskiji model iz svoje GT-R serije. Kako kažu iz Nissana, stari NISMO GT-R bio je usmjeren isključivo na performanse, dok kod novog modela naglašavaju i luksuz.

Izvana NISMO nalikuje na standardni GT-R. Za razliku od drugih modela iz serije, na njega se ugrađuje drugačiji prednji odbojnik od ugljičnih vlakana, te nešto agresivnije dizajnirani aerodinamički dodaci poput izbočenog prednjeg spojlera i velikog stražnjeg krila. Nissan tvrdi da novi dizajn daje više aerodinamičkog potiska.

Pod haubom nije se promijenilo gotovo ništa. Automobil i dalje pokreće 3,8.litarski twin-turbo V6 motor sa 600 konjskih snaga oko 650 Nm okretnog momenta.

Kod novog NISMO-a ponešto pozornosti posvetilo se udobnosti vozača, vjerojatno prvi put otkako GT-R postoji. Redizajniran je volan i komandna ploča, koja je prekrivena alcantarom. Broj prekidača srezan je s 27 na 11, a stigao je i 8-inčni ekran za vozača. Sjedala Recaro izrađuje od specijalne crvene kože.