Playboyeva vila ima novog vlasnika, koji će imati priliku živjeti na kultnom mjestu s bogatom, dekadentnom prošlošću. Legendarni dom osnivača časopisa Playboy, Hugha Hefnera, nalazi se u predjelu Holmby Hills u južnoj Kaliforniji, a u njemu je kroz godine živjelo i mnogo modela, poznatih kao “zečice”. Nismo sigurni jesu li zečice uračunate u cijenu, međutim, stari vlasnik ostaje živjeti!

Novom vlasniku je Playboy vila zasigurno već poznata, i vjerojatno je posjećivao zabave, budući da živi vrata do Hefnerovih! Daren Metropoulos, 32-godišnji suvlasnik Hostess Brands, ima planove za budućnost posjeda. Iako će devedesetogodišnji Hefner odživjeti svoje posljednje dane u kući (da, Hef je još živ, i poprilično zdrav), Metropoulos planira spojiti dva imanja kako bi stvorio zemljišnu jedinicu od gotovo 30 000 kvadratnih metara!

Glasnogovornik Playboya odbio je dati pojedinosti o prodaji, iako se vrijednost imanja procjenjuje na 200 milijuna američkih dolara. 1971. godine, Hefner je imanje kupio za milijun dolara, i u njemu održavao najluđe zabave u Hollywoodu. Vila, izgrađena 1927. godine, postala je poznata po tulumima uz bazen, na kojima je dress code za ženske goste – donje rublje.

Mnogi poznati ljudi su tu provodili noći – uključujući i Elvisa Presleya, koji je navodno spavao s osam Playboyevih zečica odjednom. Zvuči impresivno, iako ne znamo kako je to izveo. Još jedan glazbenih, koji je svojedobno izjavio da je njegov bend poznatiji od Isusa, također je posjetio vilu. John Lennon je čak spalio originalnu sliku Mattisea svojom cigaretom. Prodaja vile, dolazi nakon ponovnog pokretanja časopisa Playboy, koje se provelo u veljači. Njegova materinja tvrtka, Playboy Enterprises, trenutno se prodaje za 500 milijuna američkih dolara.

Podijeli objavu