23-godišnja pop pjevačica Selena Gomez nastavlja istraživati modni svijet, i nedavno je predstavila novu kampanju Louisa Vuittona. Tijekom prošlog tjedna kreativni direktor Nicholas Ghesquiere je objavljivao fotografije kampanje na svojem Instagram profilu.

Jedna od zanimljivih slika je bila u kojoj Gomez pozira s krznatim šeširom koji izgleda kao da je krojen za zimu u Moskvi. U kampanji koju je fotografirao Bruce Weber, su i Modeli Jean Campbell, Erika Linder, Natalie Westling, te Rianne Van Rompaey.

gomez4

“Sretna sam što napokon mogu podijeliti svoju prvu @LouisVuitton kampanju – hvala ti Nicolas Ghesquiere”, rekla je Gomez na svojem Twitter profilu. Uz tu izjavu je stavila i fotografiju sa snimanja u kojoj nosi zeleno plavu haljinu te impozantne gležnjače, a u desnoj ruci nosi Louis Vuitton torbu.

Ova kampanja je logičan slijed suradnje s francuskom modnom kućom. U srpnju ove godine je na Met Ball došla u pratnji Ghesquierea od glave do pete odjevena u Louis Vuittonovoj odjeći. Osim što obogaćuje svoj modni stil, Selena marljivo promovira svoj posljednji album, “Revival.”

(izvor: pursuitist.com)