Zamislite da ste otputovali u Singapur, razgledali ste metropolu nekoliko dana, i odlučite se javiti prijatelju koji tamo radi kao menadžer naftne kompanije. On vas pozove na večeru, predloži restoran i vi pristanete.

Međutim, iz nekog razloga predloži da se nađete oko 17h. Vi svejedno pristanete, i pristignete na dogovoreno mjesto u dogovoreno vrijeme. Ispred ogromnog hotela vidite prijatelja koji vas čeka, i on vas požuri da uđete u Marina Bay Sands hotel. Tamo uđete u brzo dizalo, i vozite se sve do zadnjeg kata. Pomislite kako bi bilo sjajno večerati na krovu s pogledom na cijelu Singapursku luku.

No, iznenađenje tek stiže – stigli ste na krov, a tamo nema restorana, već samo jedan helikopter s kabinom za dvije osobe. Popenjete se u njega i vozite se 45 minuta nebom iznad Singapura.

Nakon što siđete, ugledate vozača koji spremno čeka ispred Rolls-Roycea otvorenih vratiju. Njime se vozite natrag do marine – međutim ne ulazite natrag u hotel, već se približite vezovima, gdje vas čeka ogromna privatna jahta.

Luksuznom jahtom otplovite na kraću vožnju oklolicom Singapura, i vratite se pred hotel Marina Bay Sands. Ponovo u njega ukoračite, i otiđete do dizala, no ovaj put na drugom kraju zgrade. Pri vožnji, osjetite glad; ipak ste od vožnje zrakom i morem ogladnili, i nadate se da vas ovog puta na izlazu iz dizala na krovu neće ipak ponovo dočekati helikopter. Izlazeći iz lifta, čujete glazbu, i ugledate prekrasan aranžman u prostoriji – 10.000 svježih crvenih ruža u prostoriji koja ima 360 stupnjeva širok pogled na cijeli grad-državu.

Popraćeni ritmom benda koji svira uživo, dolazite do jedinog stola postavljenog u prostoriji. Tamo vas posluga odmah ponudi pićem, počne donositi jedno od 18 luksuznih jela, uključujući: Belonske kamenice u pjeni od šampanjca, Almas kavijar, divlji losos s Aljaske dostavljen zrakoplovom, i Mishima teleći file pečen s jabukom. Od pića vam toče prvoklasna vina kao što su Salon ‘S’ šampanjac iz 1988. godine, Domaine Leflaive Chevalier-Montrachet Grand Cru iz 2008. godine, te Oremus Tokaji Aszu 5 Puttonyos iz 1972. godine.

Uživajući u prekrasnoj hrani i starom vinu, sjedite u posebnoj dizajnerskoj sjedalici, i jedete sa štapićima s ugraviranim dijamantima. Odlična vijest je što potonja dva predmeta možete ponijeti kući nakon večere.

Međutim ni tu priča ne staje – oko ponoći će vam biti predstavljen ekskluzivni Jane Seymour dijamantni prsten s 2.08 karatnim zlatom (čija se vrijednost procjenjuje na 2 milijuna američkih dolara). Uz prezentaciju će vam ponuditi Lous XII de Remy Martin konjak, a vani će pucati vatromet.

Screen Shot 2016-07-18 at 21.55.06

Platinasti prsten s rozim zlatom, koji u sredini sadrži vividan plavi dijamant, izrađen je kako bi slavio dostignuća glumice Jane Seymour, i to je jedini prsten slavnih osoba koji nije već korišten. Plavi dijamanti te veličine i saturacije su jedni od najrijeđih dragulja na svijetu.

Nakon svih svečanosti, ako ste umorni, moći ćete odspavati u hotelu.

Ovo iskustvo će vašeg prijatelja koštati pravu sitnicu – platit će 2 milijuna dolara (1,81 milijun eura). Nadajte se da neće predložiti da podijelite račun.

Inače, ovo jedinstveno iskustvo nudi Ruska dijamantna tvrtka “World of Diamonds”, u suradnji sa “CE LA VI” – lifestyle brandom iz Singapura, kako bi proslavili 15. godišnjicu suradnje. Direktor WOD-a je rekao “Ovo može biti savršena prilika za zaprositi nekoga, može biti večera povodom neke izuzetne prigode, ili jednostavno slavlje života”

Predsjednik uprave CE LA Vi-ja, David Serner je dodao: “Mi postojimo da bismo stvorili jedinstvena iskustva koja stimuliraju osjetila, podižu duh, razbuhtavaju strasti, i potiču traženje ugode. Ovo je….zenit svih iskustava.”

Međutim, prema riječima organizatora, neće svi moći iskusiti ovu večeru. Nudit će je samo “kvalificiranim individualcima, uz potpunu diskreciju organizatora.”

(izvori: ibtimes.co.uk., channelnewsasia.com)