Njihove haljine vode u neka druga vremena i svaka ima svoju priču. Osebujnost njihovog dizajna oduzima dah.

Kada kročite u Boudoir prodavaonicu u Radićevoj 22 u Zagrebu čini vam se da ste uskočili u neki imaginarni svijet koji kombinira estetiku i duh prošlih vremena s onim današnjim, s puno detalja i s puno romantike. Vrijeme nije povijesno odredivo, sve je samo strahovito zanimljivo, od dizajna interijera do unikatnih haljina couture linije koje okružuju prostor.
Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, inače sestre, s brendom Boudoir na hrvatskoj su modnoj sceni prisutne već petnaest godina, a dobro su poznate i u inozemstvu. Njihov stil je osebujan i verbalno ga je teško objasniti, jer svaka haljina ima svoju, jedinstvenu priču namijenjenu ženama koje pate za nekim davnim vremenima, ženama koje su sanjive, romantične. Ali i onima koje se žele osjećati posebno, rekla bih čak i moćno.

Foto: Mladen Šarić
Foto: Mladen Šarić

Najbolje je pogledati neku od njihovih kampanja – sestre Boudoir napravile s pametan potez okruživši se drugim vrhunskim stručnjacima u radu na istima što uvijek jamči fantastičan i bajkovit rezultat. Takvu politiku dizajnerice su njegovale od samih početaka i to je sasvim sigurno jedna od tajni njihovog uspjeha.

Foto: Mladen Šarić
Foto: Mladen Šarić

Održati se na sceni toliko dugo nije lagan zadatak – iza uspjeha Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić stoji naporan rad i neprestano inzistiranje na kvaliteti. Kako bi proslavile 15 godina postojanja napravile su kolekciju Sweet Fifteen , kampanju za koju je osmislio i snimio njihov dugogodišnji suradnik Mladen Šarić.

“U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao ‘i kad je previše, nije dovoljno’, ali u konačnici cjelina svakog modela u svakom je segmentu smislena te detalji opravdavaju i objedinjuju kolekciju koja je u duhu Boudoir estetike”.

Cijene Boudoir haljina iz couture linije kreću se od tri i pol do dvanaest tisuća kuna. Osim couture linije koja se izbacuje dva puta a godinu, dizajnerice već dvije godine izbacuju i drugu liniju haljina, suknji i tunika koje su prigodne za nošenje u svakodnevnim prilikama. Proizvodi te linije cjenovno su niži (cijene se kreću od 650 do 1450 kuna ), no i dalje imaju specifična obilježja brenda Boudoir.

Foto: Mladen Šarić
Foto: Mladen Šarić

Od prve do zadnje faze proizvodnje na tim je proizvodima njihov potpis, od grafičke pripreme, preko printa, konstrukcije kroja do izrade-po tom pitanju nemaju konkurencije u Hrvatskoj. Druga linije ide u tri veličine-small,medium,large- dok je couture linija obično u znaku broja 38, koji se po potrebi može malo suziti ili proširiti.

Konačno, dodatni plus brendu Boudoir daje njihova politika poslovanja u kojoj nema povlaštenih osoba. Sve klijentice jednako su bitne.

Osim u Radićevoj, haljine branda Boudoir možete kupiti i putem online trgovine na http://www.boudoirzagreb.com/.

Podijeli objavu