Američki časopis luksuznog turizma, Jetsetter, nedavno je proglasio najbolje dizajnirane hotele na svijetu, i na vrhu liste se našao nevjerojatni Brown Beach House u Tel Avivu, u Izraelu.

brown4

Prošlog tjedna je časopis proglasio dobitnike nagrada za najbolji hotel u 2016. godini, i to u 20 kategorija – od pretjeranog luksuza i najzgodnijih gostiju, do posebnih pogodnosti i noćnog života.

Prema Clari Sedlak, višoj urednici Jetsettera “suziti izbor ove godine nije bilo nimalo lako; naši dopisnici su proučili stotine hotela po svijetu, i nakon mnogo razmatranja, odabrali smo 20 izvanrednih nekretnina.”

brown_beach_house_tel_aviv_13_0

U kategoriji “najbolji dizajn”, Brown Beach House, koji je “izazvao veliku frku kad se otvorio u srpnju 2015. godine”, odabran je za pobjednika zbog svojeg “tropskog dizajna”, navodi Jetsetter.

Ovaj predivni hotel su projektirali arhitekti David Azouz i Guz Velikson iz Vstudia, uz pomoć izraelske dizajnerice interijera, Aline Langlieb. Kreativne smjernice pružila je izraelska Leopard Hospitality Group.

Hotel izgleda razigrano, vrvi bojama u hodnicima, i nosi “vibru” beach bara. Nalazi se u ulici Hayarkon, iz koje se brzo može pješke doći do plaže, i mnogih zabavnih sadržaja, uključujući noćne klubove.

business18690_645301

Prema predstavnicima Brown Beach Housea, hotel ” podsjeća na ljetnikovce iz 1950-ih, uz primjesu Tel Avivovog jedinstvenog urbanizma.”

Međutim, ovaj prekrasan dizajn nosi i svoju cijenu: noćenja u Brown Beach Houseu kreću se od 214 američkih dolara po noći, pa sve do 572 dolara za stiliziran apartman.

Suci časopisa su posebno nahvalili hotelsko predvorje, gdje se nalaze “kanarsko žuti kaučevi, palme u posudama, te lampe u obliku zlatnih ananasa. Osim toga tamo su i ogledala s prekrasnim okvirima, stalci za knjige, te crno bijeli geometrijski tepisi.”

9492598_27_z

Slična “tropski kič” estetika nastavlja se i u sobama, od kojih sve imaju balkone sa čahurastim sjedalicama, i pogled na grad, odnosno more. “No najupečatljiviji prizor se može vidjeti u unutarnjem salonu, gdje ljudi ispijaju mojito na žutim prugastim ležaljkama, gdje svira senzualna bossa nova, i gdje se na jednom zidu nalazi mural od poda do stropa na kojem je naslovnica Playboya.”, napisali su urednici Jetsettera.

Dakle, tražite li tropski ambijent, i zamaman pogled na more ovo ljeto, Brown Beach Hotel mogao bi biti pravo mjesto za vas.

(izvor: nocamels.com)