Gostoprimstvo i konjske snage savršeno se slažu – Waldorf Astoria i Lamborghini su ostvarili partnerstvo za ostatak ove, i cijelu 2017. godinu. Gosti luksuznih hotela će moći voziti neke od najnovijih modela talijanskog ljepotana, uključujući 580 konjskih snaga jak Huracan LP 580-2, te 610 ks jak Huracan LP 610-4 Spyder.

Huracán LP 580-2
Huracán LP 580-2

Naravno, za rukovanje ovakvom zvijeri, gosti će dobiti i profesionalnog instruktora iz Lamborghinija. Kroz 30-minutne sesije moći će istražiti prekrasne rute na 12 svjetskih lokacija. Nadalje, datumi programa su ugođeni da se preklapaju s popularnim festivalima i događanjima u dotičnim regijama.

Prve jurilice ove sezone su krenule s Waldorf Astoria Park Cityja u državi Utah (od 7. do 10. srpnja), kako bi stigle na 12. Godišnji festival hrane i vina Park Cityja. Sljedeća postaja će biti Waldorf Astoria New Yorku (od 8. do 11. rujna) kako bi popratili US Open. Slične ture su isplanirane i za ostatak godine, te za početak sljedeće.

bbgwaldorfastoria03

Želite li razgledati rutu prije nego stupite u Lamborghini, možete isprobati virtualnu turu odabranih destinacija preko Gear VR Oculus naočala koje će vam biti ponuđene u svakom Astoria Hotelu. Waldorf Astoria Driving Experiences ponudit će naravno samo gostima njihovih hotela.

(izvor: robbrepert.com)