Jeste li voljni potrošiti 46 000 američkih dolara na kofere i torbe? Neki će pomisliti da je to ipak malo previše novca za prtljagu, međutim, drugi voze Rolls Royce Wraith vrijedan 300 000 dolara. No, što ako ste običan putnik, isplati li se kupiti Rolls Royce set prtljage?

Dobro je poznato da je Rolls Royce sinonim za bogatstvo i kvalitetu. Stoga nas ne čudi da su proizveli ovaj set prtljage za elitne klijente koji žele iskusiti luksuzno putovanje. Da, set je svakako skup, no to su posebni koferi, koji su skrojeni da odgovaraju uz Wraith – savršenih su dimenzija za Wraithov prtljažnik. Dakle, nema sumnje da je Rolls Royce prtljaga dizajnirana upravo za ljude dubljih džepova.rolls_royce_luggage

Wraith Luggage Collection stoji 46 000 američkih dolara. Ovaj šestodijelni set sadrži tri dugačke weekender torbe, dva Grand Tourer putne torbe i jedan Garment kofer s kotačima. Uzgred, kupci mogu izabrati između dvoslojne ili jednoslojne kožne presvlake. Dizajn torbi je pažljivo osmišljen – u njihovoj izradi su sudjelovali i neki glavni batleri vodećih svjetskih hotela.

Zašto se dizajnerski tim posavjetovao s batlerima. Pa, ako možete priuštiti prtljagu od 46 tisuća dolara, svakako možete unajmiti nekoga da vam nosi prtljagu. Rolls Royce je izradio Wraith Luggage Collection za inozemne putnike koji ne nose vlastitu prtljagu.rolls-royce-luggage-set

Estetski govoreći, koferi su prekrasni. Ručke su osmišljene da ravnomjerno rasporede težinu po koferima. Također su korišteni i nevidljivi šavovi, slične kao što se koriste u dizajnu vrhunskih haljina, kako bi izgledali elegantno. Nadalje, prtljaga sadrži i magnetske pričvršćivače, te okvire od karbonskog vlakna.

Što se tiče Grand Tourer torbi, one sadrže samo-ispravljajuće kotače. Naravno, na svakoj torbi je uvezen logo Rolls Roycea. Osim toga, kupci mogu uskladiti detalje prtljage s prtljažnikom Rolls Royce Wraitha. No, ako ne posjedujete Wraitha, svejedno možete kupiti prtljagu. Ako želite, možete kupiti i svaki dio seta odvojeno.

No zašto biste kupili samo jedan ili dva komada, ako možete priuštiti čitav set.

(izvor:elitechoice.com)