Da i nije nevjerojatnog pogleda na Limski kanal, Villa La Reina bi plijenila pozornost svojim dizajnom i udobnošću. Riječ je o turističkim objektu s pet zvjezdica smještenom nedaleko Vrsara u Istri. To je prije svega vila za goste koji cijene svoju privatnost i traže vrhunsku uslugu. Pet spavaćih soba omogućava smještaj do deset osoba. Staklene stijene i ostakljene kupaonice daju dojam prozračnosti i otvaraju pogled na Limski kanal, te na dvorište vile s romatničnom sjenicom i bazenom.

Optimized-BI5A8596

U prizemlju zajedničke prostorije, među kojima i teretana, spa s jacuzzijem i saunom te kuhinja opremljena vrhunskim aparatima. Sav namještaj, uključujući i ležaljke na bazenu, veoma minimalističkog izgleda i dizajnerski. I naravno, nije riječ o objektu koji se iznajmljuje samo preko ljeta – Villa La Reina opremljena je i za zimske uvjete.

Optimized-BI5A8205

Kao posebna pogodnost gostima se nudi mogućnost nabave ekološki uzgojene hrane iz okolice, a u cijenu hrane uključena je i usluga profesionalnog kuhara. Osim njega, gostima su na raspologanju domaćica i menadžer.

Optimized-BI5A8586

Kao pogodnost gostima ističe se i blizina vrsarskog aerodroma. Osim što je to korisno onima koji stižu svojim privatnim zrakoplovom, Villa može i organizirati privatni zrakoplov ili helikopter za dolazak, kao i za korištenje tijekom boravka, primjerice za panoramske letove nad jadranskom obalom.

Optimized-BI5A8485

Smještenu u rezervatu prirode na 3780 kvadrata zemljišta, Villu La Reina okružuje mediteranska vegetacija i kristalno čisto more. Savršeno za bijeg od užurbanog života, lako zamislivo kao destinacija za romantično vjenčanje ili obiteljsko okupljanje.

Optimized-BI5A8566

Ipak, najviše od svega veseli vidjeti koliko se razvio hrvatski turizam i koliko smo se odmakli od nekadašnjih modela turističke usluge. Svaki ovakav objekt dokaz je da ipak znamo iskoristiti svoje prirodne prednosti.