Prema čitateljima Travel+Leisure časopisa, Singapore Airlines proglašena je najboljom međunarodnom aviokompanijom, što se tiče hrane u zrakoplovu. Navodno su dosegli novu razinu putovanja.

Prema rezultatima rangiranja, najbolju hranu nude aviokompanije iz Azije iz Bliskog Istoka. Osim Singapore Airlinesa, na podiju se nalaze Emirates iz Dubaija, te Etihad Airways iz Abu Dhabija.

Singapore Airlinesu to je druga u nizu takva nagrada – časopis Saveur ih je lani također proglasio najboljima.

Menije u njihovim zrakoplovima razvili su kuhari iz cijeloga svijeta, uključujući Yoshira Muratu iz Japana, Georgesa Blanca iz Francuske, Jamesa Birda i nagrađivanu Suzanne Goin iz Los Angelesa.

Prosječan meni za putnike u prvoj i biznis klasi često će sadržavati jela kao što su goveđi bourguignon, jastoga Thermidor, kantonsku pečenu patku, sushi, ili goveđa prsa s ružmarinom.

Putnici prve klase, biznis klase, te premium economy klase također mogu odabrati glavna jela 24 sata unaprijed.

3821409_orig

Kako bi osigurali kvalitetu, jela iskušavaju u prostoriji s tlakom, koja simulira jedenje na 9 000 metara nadmorske visine.

Ranije ovog proljeća, Singapore Airlines je lansirao novi program zanimljivog imena “Deliciously Wholesome”, koji svojom balansiranom ponudom – salatama, kvinojom, tofu cheesecake, te riba.

Evo i liste od 10 najboljih aviokompanija sto se tile hrane, prema časopisu Travel+Leisure:

1. Singapore Airlines
2. Emirates
3. Etihad Airways
4. Qatar Airways
5. Cathay Pacific
6. Turkish Airlines
7. All Nippon Airways
8. Japan Airlines
9. Virgin Atlantic Airways
10. Thai Airways International

16274395411_5be7031294_k-1
(izvor:pursuitist.com)

Podijeli objavu