Da li se i vama dešava da manevrirate s previše obaveza i premalo vremena?
Danas se često postavlja pitanje kako u ovom užurbanom načinu života ostvariti sreću, zadovoljstvo i uspjeh te kako izbalansirati privatan i poslovni plan.
Ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života je – meditacija!
„Meditacijom do uspješnog života“ tema je treće Divine Večeri koja se održava 22.10.2016. od 19:00 do 21.00 sat u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14, Zagreb.
***
Znanstvena istraživanja pokazuju da se 20-minutnom meditacijom postiže opuštanje i duboki odmor kao za vrijeme višesatnog sna, što ima izrazito povoljan učinak na naše fizičko i psihičko zdravlje. Kroz meditaciju svi mentalni procesi se poboljšavaju, jača se koncentracija i pamćenje, budi kreativnost, uklanja napetost i depresija te potiče pozitivno stanje duha. Meditacijom postižemo unutarnji mir i balans, imamo više fizičke energije i elana te postajemo bolji u svemu što radimo.

Na ovoj Divine Večeri Swami Urgaya, osnivač i lider Divine Energy Parka, predstavit će vam meditaciju pomoću koje svatko može živjeti uspješan i balansiran život.

degustacija-zdravih-slastica-na-ovoj-divine-veceri-2

Družit ćemo se u prekrasnom prostoru Etnografskog muzeja, uz korisne savjete i praktične vježbe za energizaciju i opuštanje, degustirati zdrave i fine sokove, eko fair trade kavu, te energetske slastice koje nam dolaze iz poznatog JUICE BOX-a, s bogatim nagradama sponzora… Svi će dobiti na poklon i svoj primjerak magazina Lisa, te mogućnost razgledanja stalne postave muzeja koja uključuje predmete raznih kultura iz Afrike, Kine, Japana i ostalih zemalja, poznatih po tome što su i sami prakticirali neki oblik meditacije.
PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:
Ulaznicu možete kupiti online putem linka: http://www.dep.life/?page_id=5857 po promo cijeni od 55 kuna za ranije uplate do 15.10., a od 16.10. cijena ulaznice je 88 kn. Ulaznica se na dan eventa može kupiti i na blagajni muzeja.

Prijavu dolaska svakako izvršite putem linka: www.dep.life jer je broj mjesta ograničen, te je svoju ulaznicu potrebno kupiti na vrijeme.

Kupnjom ulaznice ostvarujete i jedinstvenu priliku da naučite meditaciju u sklopu Basic Divine Health Programa po posebno povoljnoj cijeni od 600 kn (redovna cijena tečaja iznosi 1150 kn) koji se održava 29. i 30.10.2016. u Divine Energy Parku, Zagreb.
O ORGANIZATORU:
Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 15 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

Generalni sponzor eventa: Juice Box
Sponzor tiska: Tiskara Ravus, Tiskara Titan
Sponzori nagrada: Vegetarijanski restoran Vegehop, Liquid Sun – Mlada zelena pšenica, Annapurna – ekološki proizvodi na bazi soje i pšenice, Nextbike – sustav javnih bicikala.
Medijski pokrovitelji: Magazin Lisa, Magazin Vita, fresh.hr

Podijeli objavu