Najnoviji parfem iz muške kolekcije parfema Gianfranco Ferré L’Uomo miris je koji označava početak nove ere za brand. L’Uomo nije samo miris nego programirani manifest nove muškosti. Prenosi sve vrijednosti Gianfranco Ferre-ove muške kolekcije: tradiciju i inovaciju, želju za novim pravilima, potragu za ljepotom i iskrenošću.

Parfem pripada svježe-orijentalnoj olfaktornoj obitelji mirisa: radi se o neobičnom spoju vibrantnih i ljutih glavnih nota poput onih đumbira, kardama i crnog papra sa svjetlo zelenim notama poput onih ljubičice, zelene jabuke i kadulje. Dosljednu senzualnost snažno pokazuje u baznim notama sandalovine, španjolskog limuna, lišajeva, ambera i vanilije.

Zaštitno lice novog Ferréovog parfema blogger je Matthew Zorpas iz Londona, gospodin trećeg milenija- uvijek elegantan, njegovan s besprijekornim ponašanjem i suvremenim klasičnim stilom. Izabran je kao zaštitno lice za L’Uomo zbog svog savršenog vizualnog identiteta na webu, ali i zbog svog nepogrešivog instinkta da “ulovi” najbolje od svega.

Parfem možete uloviti i vi u parfumerijama Martimex po cijeni od 330 do 500 kuna.

gf-luomo-edt-range

Podijeli objavu