Smješten na 300 jutara šumovitog prostora Twin Farms jedini je resort za odmor s pet zvjezdica u Vermontu. S početkom studenog tamo počeo je i njihov zimski, šestomjesečni program, Umjetnost zime u Vermontu. Program će trajati do ožujka, a obuhvatit će živu glazbu, kulinarska istraživanja s kuharom Nathanom Richom, promišljene tečajeve bojanja s umjetnicom Kelsey Montague, blagdanski tečaj aranžiranja cvijeća s lokalnim cvjećarem, sudjelovanje u predstavi uživo o grabežljivcima u Vermontskom institutu za prirodne znanosti te još mnogo toga.

twin-farms-01 twin-farms-04

Gosti će moći uživati u potpuno prilagođenom gastronomskom iskustvu za vrijeme Umjetnosti zime u Vermontu – kuhar će spremati sezonske obroke pripravljene od lokalnih sastojaka. Program će ugostiti i neke druge poznate kuhare poput Jasona Pfeifera iz New Yorka te Barbaru Lynch iz Bostona. Osim aktivnosti vezanih uz interijer, gosti će moći istraživati velik i često snijegom prekriven vanjski teren Twin Farmsa. Moći će se sanjkati, skijati, ali i uživati u aromaterapijskim masažama u spa prostoru.

twin-farms-08 twin-farms-farmhouse

Twin Farms u ponudi ima 10 kućica/koliba od kojih svaka ima fantastičan pogled na šumu, kao i kamin. Smještaj još uključuje Main house  koja je kroz povijest ugostila mnoge važne političke i književne figure, Lodge, imanje s dva apartmana uređeno u toplim tonovima te Farmhouse u Cooper Hillu koja nudi četiri apartmana i udobnu knjižnicu. Cijena punog aranžmana kreće se od 1.500 dolara po noćenju i to za dvije osobe.Tko ne bi htio svoje zimske praznike provesti uz pucketanje vatre, dobru knjigu i finu hranu? Twin Farms idealno je mjesto za luksuzni zimski odmor s puno opuštanja.

Podijeli objavu