Čak i onima koji o braku ne razmišljaju, misli tu i tamo pobjegnu na vjenčane haljine- uske ili široke, minimalistički ili raskošno ukrašene, profinjene ili ležerne. U svakom slučaju posebna i baš za nju, takva je misao i mladenkina želja za haljinom koja će se nositi na taj jednako tako poseban i jedinstven dan. Tom se premisom vode i Maja Šimović i Dijana Podolski koje su na Maksimirskoj cesti 16 u Zagrebu otvorile luksuzni salon vjenčanica Vip Bride.

„Istaknuli smo se sa dizajnerima kojih inače nema u Hrvatskoj. Eskluzivu radimo s ukrajinskom dizajnericom Oksanom Mukhom, španjolskim brendovima Villaisom i Calaom te Maya designom iz Italije čiji su proizvodi ručno rađeni“, kaže Maja Šimović, direktorica Vip Bridea.

Vjenčanica Inbala Drora
Vjenčanica Inbala Drora

Posebno se ističu i vjenčanice jednog od vodećih izraelskih dizajnera Inbala Drora koje se za razliku od ostalih ne nalaze izložene u salonu već ih se naručuje kataloški. Sve ih karakterizira profinjenost i elegancija, a dizajn Inbala Drora spada u visoku modu- njegovu je haljinu nosila čak i Beyoncé na ovogodišnjoj dodjeli Grammya.

Vjenčanice se u Vip Brideu mogu kupiti ili iznajmiti, a oni modeli kojih nema u salonu mogu se i naručiti. Cijene se kreću od četrnaest, petnaest tisuća kuna za prodaju, dok je najam u rasponu od tri i pol do osam tisuća kuna. Što se tiče Inbala Drora, cijene njegovih vjenčanica kreću se od pedeset tisuća na više i tu je moguća samo kupnja, ne i najam, napominje Maja Šimović.

Osim ekskluzivnog dizajna vjenčanica, Vip Bride karakterizira i individualni pristup svakoj mladenki te njenim željama i potrebama. Upravo je zato termin potrebno rezervirati unaprijed, a Maja Šimović i Dijana Podolski koja je po struci dizajnerica, pomažu mladenki u odabiru prave vjenčanice. Vrijeme potrebno za probu vjenčanica nije striktno određeno, a mladenki se preporučuje da sa sobom povede još i dvije osobe koje će je pomoći savjetovati.

screen-shot-2016-12-18-at-22-43-13

Pri najmu ili kupnji vjenčanice u Vip Brideu mladenka gratis u najam dobiva tri stvari po želji – bolero, veo, nakit, buket, košare, male haljine, šal. Također su tu i dva poklon bona od 1000 kuna za najam druge vjenčanice u tom salonu za njene prijateljice. Treba napomenuti i da, s obzirom da se radi o novom salonu, većina haljina još uvijek nije nošena, a nama su se posebno svidjele krinoline Oksane Mukhe.

Za sva ostala pitanja, informacije i pregled modela posjetite Vip Bride službenu stranicu.

 

Podijeli objavu