Doček nove godine možda nije najvažniji dan u godini, no sasvim je sigurno poseban. A tako se želimo i osjećati dok čekamo nadolazeću godinu. Ono što nosimo na sebi igra veliku ulogu u stvaranju tog osjećaja stoga vam u nastavku donosimo nekoliko prijedloga za vrlo posebne novogodišnje haljine po preporuci hrvatskih dizajnera.

Boris Pavlin

Boris Pavlin po prvi puta se predstavio hrvatskoj publici u proljeće 2005. godine. Kroz kolekcije koje su slijedile njegov modni rukopis postajao je sve zrelijim i jedinstvenijim. Izrađivana gotovo u potpunosti ručno, kroz sate i sate metikuloznog nevidljivog boda, nastajale su nove čipke, intrigantni uzorci načinjeni zlatovezom i ispunjeni kristalima te haljine koje savršeno pristaju na svaki milimetar ženskog tijela.

optimized-pavlin
Dizajner: Boris Pavlin; Fotografija: Mare Milin; Asistent fotografa: Milan Krkač; Make-up: Mihaela Dodić; Kosa: Jasmina Salo, Keune akademija; Model: Anita Lijić, Talia agencija

Dizajner o haljini

Biti drugačija i izdvajati se svojom ljepotom i profinjenošćuu bez potrebe za vulgarnim. Haljina za bilo kakvu svečanu prigodu, a tako i za novogodišnju noć mora pokazati koliko je istančan Vaš ukus u odijevanju te učiniti da se sve glave okrenu za Vama pri ulasku u prostoriju koju ste osvojili svojom pojavom. Novogodišnje proslave mjesta su pozitivne energije, svojevrsne omamljujuće euforije i iščekivanja te bi haljina koju odaberete trebala reflektirati isto svojom zaigranošću.

http://www.borispavlin.com/

ALDUK

Kormilo ALDUK tima u rukama je Ivana Alduka koji iznimno brine o svakom komadu koji izlazi iz studija. Glavne značajke rada ALDUK tima su originalnost, kvalitetne tkanine i precizna izrada s elementima visoke mode, a zadovoljna i lijepa klijentica fokus je kojeg u ALDUKU nikad ne zaboravljaju.

Dizajner: Alduk
Dizajner: ALDUK

Dizajner o haljini

Za zadnji mjesec u godini koji obiluje raznim balovima, domjencima, proslavama i druženjima, predlažemo ženstveni modni odabir, a bilo bi još bolje kada biste odabrali nešto s prepoznatljivim hrvatskim dizajnerskim rukopisom kako biste smanjili šansu da ćete se pojaviti u istoj haljini kao i neka druga uzvanica.

Predlažemo ALDUK kratku haljinu od bogatih ljuskica u nekoliko tonova s dugim rukavima i prozirnim gornjim dijelom. Uparite ju sa cipelama na visoku petu i vaš styling za novogodišnji party je potpun!

http://alduk.hr/

eNVy room

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević hrvatski su modni dizajneri koji od 2004. djeluju pod imenom eNVy room. U kreiranju večernjih haljina i vjenčanica njeguju ženstvenost i eleganciju koristeći romantične i lepršave materijale poput čipke i svile.

Dizajner: eNVy room
Dizajner: eNVy room

Dizajner o haljini

Haljina sa šljokicama i crvenim detaljima je kao stvorena za luksuzni novogodišnji doček. Haljina je idealan izbor za žene koje se vole istaknuti u masi. Popularan kroj slip haljine podložan je različitim stilističkim manevrima. Od glamurozne dive starog hollywooda, romantične princeze pa sve do glam rock looka kakav preferira Kate Moss.

http://www.envyroom.com/

Podijeli objavu