Senreve dolazi od francuske riječi za razum i san i stoji za žene koje ne moraju birati između nosivosti i ljepote. Radi se torbi namijenjenoj multifunkcionalnoj, raznolikoj ženi koja radi sve i koja nosi sve. SENREVE je brend specijaliziran za torbe stacioniran u San Franciscu- torbe se dizajnira u New Yorku, a proizvodi u Italiji.

Suosnivačice Coral Chung i Wendy Wen liniju su počele razvijati 2015. pokušavajući kroz nju spojiti umjetnost sa znanosti koristeći sakupljene podatke – mišljenja i kritičke osvrte ciljanih skupina žena o torbicama. Rezultate tih istraživanja inkorporirali su u torbice koje se mogu nositi na različite načine, koje su lagane, imaju prave džepove i odjeljke i unutrašnjost koja je jednako luksuzna kao i vanjska strana. SENREVE torbice ručno su izrađene u Firenci od talijanske kože, a cijene se kreću do 1000 dolara.

„Želimo preuzeti osobniji i moderniji pristup kreiranju luksuznih torbica. Moja torba najvažniji je proizvod u mom životu – u njoj doslovno nosim svoj život, gdje god idem. Nisam mogla pronaći tu torbu iz snova koja bi odgovarala mojim potrebama i željama stoga smo odlučili pokrenuti SENREVE“, kaže Coral Chung, suosnivačica.

Podijeli objavu