Vinart Grand Tasting jedinstveni je događaj sa ciljevima promocije vinara i svijeta vina, namijenjen profesionalcima, ugostiteljima i sommelierima, a dobro su došli i vinoljupci amateri. Prošlogodišnji Vinart Grand Tasting privukao je mnoštvo posjetitelja na koje je ostavio i više nego pozitivan dojam.

I ove će godine Vinart Grand Tasting ugostiti stotinjak probranih vinara iz Hrvatske i Europe kako bi se predstavila i otkrila nova vina, predstavili vinari i vinske regije, te kako bi se uživalo u rijetkim i izvanrednim vinima.

25. i 26. veljače, odabrani vinari predstavit će se u Laubi, Prilaz baruna Filipovića 23, a posjetitelji će imati prilike kušati rijetka arhivska te cijenjena svjetska vina.

U sklopu Vinart Grand Tastinga za sve posjetitelje bit će otvorena i Pop-up Vinoteka, gdje će posjetitelji na licu mjesta moći obogatiti svoju kućnu arhivu novim osobnim favoritima.

Dnevna ulaznica za festival stoji 150 kn po osobi i kupuje se na ulazu u Laubi. Ulaznica uključuje bon od 40 kn koji možete potrošiti u Pop-up Vinoteci za kupnju vina ili za taksi vožnju nakon posjeta festivalu.

Vinart Grand Tastingu u Laubi prethodio je čitav niz događanja i atraktivnih radionica s aktualnim temama iz vinskog svijeta.

Više na linku: http://grandtasting-vinart.com/hr/radionice/.

Podijeli objavu