Na jednom od najpoznatijih sajmova na svijetu vezanih za lifestyle i pokućstvo Maison & Objet koji se održao u Parizu, Roberto Cavalli predstavio je svoju novu kolekciju interijera za dom koja je u potpunosti obnovljena u nijansama i teksturama. Dnevna soba dizajnirana za tu prigodu prikazuje novu Fabrics Collection uključujući sedam dizajna u pet različitih boja, na sofama, foteljama, jastucima i zavjesama te tvori galaksiju živahnih boja i lijepih uzoraka. Sofa Baltimora koju karakterizira pomičan naslon, moći će se pronaći u dvije verzije: jednoj s elegantnom crnom kožom, a drugoj sa tkaninom sa printom punjenom brojnim jastučićima u nijansama od žute do crne ili pak onu sa krznenim kolažom iz Roberto Cavalli FW 16/16 kolekcije.

Uz sofe su tu još i Davis fotelje sa raznobojnim motivima u obliku palminog lišća, Maclaine fotelje u stilu pedesetih i šezdesetih, u prljavo roza i ljubičastoj boji. Tema egzotičnog lišća, ovoga puta lišća banane, također se nalazi na svilenim i satenskim zavjesama Julia. Pod je pak prekriven jednim od pet novih ručno rađenih tepiha od vune i svile.

Oklopljena Flycase škrinja s ladicama upotpunjuje sliku dnevnog boravka, zajedno sa skupocjenim lusterom i komadima pokućstva koje je za Cavallija napravila La Murrina.

Podijeli objavu