Nova godina nova je prilika da dovedete u red svoj ormar- značilo to riješiti se nepotrebnih stvari u njemu ili kupiti nove prikladnije za vas, ali i za trendove koje nosi ova godina. U nastavku stoga donosimo pet komada modnih dodataka u koje se isplati uložiti na početku 2017.

Sat za posao i igru

Kad vam kažemo da držite oči otvorene ukoliko naletite na svestran sat, ovo je ono na što mislimo: zgodan kronograf moderno napravljen (posebno zahvaljujući crno-na-bijelo grafici) usidren u toplu smeđu kožnu narukvicu koji prelazi granicu između svečanog i ležernog.

Naočale za “vodećeg” čovjeka

Postoji razlog zbog kojeg se svaki bog stila kune u funkcionalnost ovog oblika sunčanih naočala. Brad Pitt? Obožava avijatorice. Jared Leto? Čovjek od avijatorica. Dwyane Wade? Ta košarkaška zvijezda možda katkad skrene u nekom drugom smjeru, no uvijek se vraća toj poznatoj avijatorskoj silueti. Par koji biste mogli odabrati upravo sada onaj je s lećama neuobičajenih boja.

Novi, kulerski remen

Ne, ne kažemo da se trebati ići penjati po planinama, nego da prisvojite detalj u koji se penjači i nogometne zvijezde kunu-pojas od pletiva. To je trendi dodatak rođen na modnim pistama no sad se seli na police trgovina te vam preporučujemo da i sebi nabavite jedan. A ako ga želite nositi kao “cool klinci”, kupite veličinu dvije veći nego inače i pustite da dio repa visi.

Svestrana torba

Tanke i mekane aktovke su sjajne jednako kao i velike torbe koje su dobile svoje bolje inačice s dodatkom dizajnerskog toucha. Čak i ruksaci za odrasle imaju svoje sjajne verzije. Ali u 2017. preporučujemo vam da si nabavite jednu torbu koja će ujediniti sve gore navedene funkcije i ići uz bilo koji look koji se odlučite nositi. Radi se o drugoj verziji velike torbe, univerzalnoj torbi u kojoj možete držati i laptop i odjeću za vježbanje, a koja ne izgleda dosadno i šablonski.  Ako odaberete inačicu s vojničkim uzorkom nećete pogriješiti.

Chelsea čizme za sve

Chelsea čizme vladale su u 2016. kao neizostavna obuća za dečke koji cijene stil i one koji ne vole previše razmišljati o tome što nositi, a takav se trend nastavlja i ove godine. Ono što je novo jest grublji dodir, čvrsti rebrasti đon u kombinaciji s čizmom koja se navlači. Na taj način stvara se nova vrsta cipele koju možete nositi i za šetnju po snijegu kao i za vikend radove u dvorištu.

Podijeli objavu