Reebok, službeni brend crossfit odjeće i obuće, izbacio je novu tenisicu za crossfit iz svoje Nano linije. Pod geslom “neka se svaka nanosekunda broji”, Nano linija fokusira se na tenisicu specijalno napravljenu za fitness workout, s posebnim naglaskom na crossfit.

Često nam sugeriraju kako su upravo tenisice za trčanje dobre i kao tenisice za vježbanje u dvorani, no to često nije točno. Podloga na kojoj se krećemo i pokreti koje prakticiramo dok trčimo drugačiji su od onih u nekom fitness workoutu, pogotovo crossfitu koji zahtijeva puno nepravocrtnog gibanja, penjanja i skokova.

Tenisice za razne oblike aktivnosti nisu komercijalna varka nego potreba našeg tijela, a Reebok se specijalizirao baš za crossfit. Nedavno je tako predstavljen novi model iz Nano linije, Nano 7. Kod te je tenisice naglasak na fleksibilnosti i prozračnosti s jedne te stabilnosti s druge strane, a karakteriziraju je dodatno osnažen petni dio za stabilnu osnovu, izdržljiv đon prilagođen penjanju po užetu te jači, anatomski napravljen prednji dio tenisice koji omogućuje bolju izvedbu. Kako se navedene odlike manifestiraju u dvorani pogledajte ovdje, a ako vam se kao i nama svide možete ih nabaviti po cijeni od 999 kuna.

Podijeli objavu