Pozicioniran u čarobnom zaljevu Chileno u Los Cabosu u Meksiku, Chileno Bay Resort and Residences pozdravlja goste kojima je potreban bijeg na plažu s fantastično bistrim morem i jednako takvom uslugom. Resort ima 60 soba i 32 vile koje su ponuđene u kombinaciji u dvosobnim, trosobnim ili četverosobnim varijantama sa prozorima od poda do stropa i pogledom na Kalifornijski zaljev. Prostor su dizajnirali Glazier Le Architects’ i dizajner interijera BAMO, a tradicionalni je meksički dodir reprezentiran kroz živahne boje i ručno rezani lokalni kamen koji se fino spaja sa suvremenim namještajem i prirodnim drvom.

Gosti se dočekuju prilikom dolaska, a tu je i svježe spravljen Chilenito koktel dobrodošlice. Kada ne uživaju u basnoslovnom bazenu, gosti su pozvani da se okušaju i u nekoj od raznih vodenih aktivnosti koje se nude. Mirne vode Chileno zaljeva idealne su za vodene sportove poput vodenog cyclinga, veslanja na dasci ili putovanja u kajaku sa staklenim podom.

Gastronomija je važan dio svakog odmora, a u Chileno Bay Resortu bogati okusi koje nudi njihov poznati restoran COMAL sasvim će sigurno ostaviti utisak na vaše nepce. Šef kuhinje Yyvan Mucharraz kreirao je meni koji kombinira suvremenu meksičku kuhinju s daškom neočekivanog. Njegova inspiracija su putovanja Peruom, Brazilom i drugim dijelovima Latinske Amerike. COMAL također ima i sirovi bar koji služi razne tipove školjki i divlju ribu.

Iako je ležanje na plaži uz tacose i tekilu sasvim legitiman i sjajan način za opuštanje, rijetko je što bolje od dana provedenog na spa tretmanima. Auberge Spa u Chileno zaljevu fokusiran je na vraćanju snage kroz holistički tretman inspiriran tradicijama zacjeljivanja iz regije Baja. Spa nudi 10 vanjskih i unutarnjih soba, bazen, slanu sobu za inhaliranje, vrt za pročišćavanje i ledenu fontanu. Za one koji žele njegu tijela, spa ima i salon za kosu i nokte.

Chileno Bay Resort and Residences debitirao je početkom veljače, a jedna noć provedena tamo košta oko 675 dolara.

Podijeli objavu