Igra luksuznog putovanja se mijenja, a igrači u tom polju poput Afinija itekako znaju kako iskoristiti tu evoluciju kako bi se susreli s potrebama i zahtjevima svojih klijenata. Kao jedini luksuzni destinacijski klub u Aziji, Afini donosi samo najbolje svojim klijentima.

Afini, naime, traži povezanost, ne samo ljudi, nego ljudi i mjesta, povezanost koja će dozvoliti da mjesto koje posjetite zaživi u vašem srcu, ali jednako tako i udovolji vašim visokim standardima.

Kao član grupe bit ćete jedan od rijetkih koji mogu uživati u opcijama smještaja diljem svijeta. A kako biste postali član potrebno je platiti jednokratnu inicijacijsku svotu, godišnju članarinu i ekskluzivno dogovorene noćne cijene. Vaš je jedini zadatak da uživate u putovanju jer je uz pomoć predanog lifestyle savjetnika svaki segment putovanja isplaniran, a klijent zbrinut.

Osim iskustva putovanja lišenog stresa, članovi mogu odabrati razne lokacije i koncepte iz Afinijeve kontrolirane kolekcije rezidencija koja je skrojena po mjeri luksuznih potreba. Cijene za članove su u prosjeku 20 do 60 posto niže nego one na tržištu – Afini osigurava da je vaša investicija dobro iskorištena.

Sa Johnom Blancom na čelu te Martinom Pucherom i Benom Ruleom koji donose svoje stručno znanje posao s luksuznim hotelima, putovanjima i nekretninama diljem svijeta, te, s obzirom na porast popularnosti u Americi, Afini postavlja temelje za ono što će biti novi način uživanja u luksuzu.

Podijeli objavu