Užurbano susjedstvo South Beacha u Miamiju poznato je po svojim luksuznim etažnim stanovima i penthouseima koji nude očaravajući pogled na ocean. Dvije takve jedinice na vrh zgrade pri adresi 1111 Lincoln Residences fokusiraju se na drugačiji aspekt prirode s dvorišnim vrtovima koji dopuštaju svojim stanovnicima da pronađu mir usred dinamičnog i užurbanog grada. Dizajnirali su ih Robert Wennett i Herzog & de Meuron (renomirana švicarska arhitektonska tvrtka koja je dizajnirala sve od Tate Modern-a u Londonu do Olimpijskog stadijuma u Pekingu), a rezidencije su opremljene sa tri spavaće sobe i 3 i pol kupaonice.

Interijer se prostire na oko 200 prostranih metara kvadratnih, dok je površina vanjskog dijela svedena na 140 metara kvadratnih. Prozori od poda do stropa omogućuju prostoru puno prirodnog svjetla, dok klizna staklena vrata pružaju izlaz u dvorište koje funkcionira kao smirujuća, opuštajuća oaza sa domaćim biljkama, cvijećem i drvećem.

Kao dodatak tim dvjema krovnim rezidencijama multifunkcionalna zgrada također uključuju više od 9290 kvadratnih metara uredskog prostora, parking na više razina te prostor za evente na sedmom katu. Rezidencije su na tržištu i to po cijeni od 3,8 milijuna dolara te uključuju parkirno mjesto.

Podijeli objavu