David Ravandi, vlasnik distilerije 123 Spirits opisao je svoj portfelj kao „tekilu za ljubitelje vina“. Svoj je brend osnovao 2010. posebno za ljubitelje vina te vjeruje da su vanjski faktori poput tla, klime i sunca, praksa agrikulture te tehnike starenja važne u razvoju intenzivnih i izražajnih alkoholnih pića na bazi agave jednako kao i stvaranju dobrog vina.

„Cijenim kompleksnost i delikatne floralne arome u svojoj tekili, a kako bih postigao te kvalitete koristim pristup vinara, brinući se o svakom koraku u proizvodnom procesu  od žetve agave do prve čaše pića“, kaže Ravandi koji je 1998. bio suosnivač tekile Casa Noble.

123 Organic Tequila Extra Añejo (150 dolara) s nadimkom „Diablito“ počinje svoje dugo putovanje preko tisuću osamsto dvadeset metara iznad razine mora na željezom bogatom crvenom tlu meksičke države Jalisco u općini Amatitan. Plava agava koja se uzgaja na imanju certificirano je organska, prema američkim i europskim pravilima. Sporo je pečena na tradicionalnoj kamenoj peći prije nego što ide na prirodni otvoreni proces fermentacije i duple destilacije. Zatim provodi 40 mjeseci „odmarajući se“ u francuskom hrastu. Rezultat je alkoholno piće koje se lako pije, a ima više okusa, od bogate vanilije i oštrih začina prilikom ispijanja do kiselkastih citrusnih nota na kraju.

Brend se brine i o načinu na koji se tekila pakira, a da je ekološki prihvatljiviji. Svaka boca 123 Organic Tequile napravljena je od recikliranog stakla s etiketom od recikliranog papira   na kojem se nalazi ekološki prihvatljiva tinta. Ravandi je prvotno stvorio Diablito za svoju privatnu kolekciju, no 2014. pustio je vani tisuću boca. Od 2015. izbacuje po dvije i pol tisuće boca na godinu. Najnovije izdanje bit će dostupno od prvog svibnja.

Podijeli objavu