Međunarodna zračna luka Los Angeles (LAX) uvela je ovih dana u upotrebu poseban terminal za bogate i slavne. Riječ je o terminalu nazvanom The Private Suite, dizajniranom tako da bogati izbjegnu dodir sa svim neugodnostima zračnog prometa kao što su čekanje u redovima i hodanje beskrajnim aerodromskim hodnicima, o paparazzima da ne govorimo.

Gostima The Private Suitea na raspolaganju je osmeročlani tim koji se brine za njihove potrebe. Kad je vrijeme za polazak, gost prolazi kroz privatnu sigurnosnu kontrolu i limuzinom odlazi izravno do aviona na pisti. LAX se hvali kako gost njihove specijalne usluge na aerodromu treba napraviti samo 70 koraka.

A dok vrijeme za polazak ne dođe, gosti borave u privatnim apartmanima s kupaonicama, u kojima se mogu odmoriti na ležajevima za dvoje. Mogu promatrati slijetanja i polijetanja zrakoplova, pojesti nešto iz opremljene smočnice ili se prepustiti uslugama masera i vizažista.

Cijene se kreću oko 3000 dolara za skupinu do tri osobe, a moguće je uzeti i godišnju članarinu od 7500 dolara, koja onda osigurava popuste na razne usluge.

Podijeli objavu