U Los Angelesu se zna kako živjeti luksuzno, a kao dokaz tome možemo izdvojiti sedmerosobnu kuću na Beverly Hillsu koja je nedavno puštena na tržište. Kuća je opremljena sa puno toga zanimljivog, od egzotičnih automobila, preko slika Andy Warhola do šampanjskog trezora. Nedavno dovršena rezidencija smještena je u Trousdale Estates te je potpuno opremljena. Cijena joj je 100 milijuna dolara, a s obzirom na sve što nudi potencijalni kupci dobivaju i više od onoga što plaćaju.

Dizjanirao ju je bivši filmski producent koji se prebacio u posao s nekretninama Nile Niami, a kuća je velika oko tisuću devetsto metara kvadratnih te gleda na grad i Tihi ocean. Trousdale Estates jedan je od najpoznatijih elitnih dijelova grada. Cijene čestica na tom području kreću se od 32 do 50 mlijuna dolara, a pored Opusa, kako je Niami nazvao svoju kuću nalazi se kuća Markusa Perssona, osnivača Minecrafta.

U rezidenciji se nalazi stakleni zid na uvlačenje, motorizirana klizna vrata, stropovi tri i pol metra visoki, projekcijska soba za petnaest osoba, Cavallijev pod te te Longhijeva vrata. Na drugoj strani dnevnog boravka  nalazi se TV koji se rotira za 360 stupnjeva tako da ga možete gledati gdje god se nalazili. Praktično zar ne?

Glavna spavaća soba dolazi sa velikim prozorima od poda do stropa, dvostrukim ormarom te kupaonicom. U cijenu rezidencije uključena je plaća upravitelju kuće i to za prve dvije godine.

Jedna od zanimljivijih atrakcija koju nudi ova rezidencija svakako je i muzej automobila u kojeg stane čak deset vozila. U cijenu rezidencije također su uključena i dva automobila: zlatni Lamborghini Aventador te zlatni Rolls-Royce Dawn.

Kako bi i ljubitelji umjetnosti bili zadovoljeni, u Opusu se nalaze i neka zanimljiva djela suvremene umjetnosti, poput dva originala Damiena Hirsta te Warholov portret Muhameda Alija.

Kuća ima vanjski i unutarnji grijani bazen te wellness centar koji se sastoji od sobe za masažu, saune te beauty salona za kućne tretmane tog tipa. Tu su također i vinski podrum te odvojen šampanjski trezor.

Opus je očito izgrađen za one super bogate te se pozicionirao kao jedna od najpoželjnijih rezidencija u Los Angelesu, a sasvim nam je jasno i zašto.

Podijeli objavu