Ljeto više manje svi asociramo s odmorom, no čak i odlasci na zasluženi period relaksacije znaju biti izrazito stresni. Pakiranje, putovanje, neočekivane promjene, umor od puta. Ponekad nam je potrebno da nam i odmor bude organiziran i vođen. U nastavku zato donosimo tri najzanimljivija prijedloga za spa ljeto ove godine- možda i u vama probude neku ideju.

Miraval Resort & Spa

Ovo ljeto renomirano odmaralište u Arizoni, Miraval Resort & Spa predstavlja Full Moon Program, program usklađen sa punim mjesecom u lipnju, srpnju i listopadu. Odmori  u trajanju od dva dana iskorištavaju maksimalni potencijal svježeg pustinjskog zraka s događanjima poput božanske joge i vođenog gledanja u zvijezde sa astrologom. Gosti će također imati prilike sudjelovati u programu punjenja energije s kristalima. Preko dana se od ljetnje vrućine možete skloniti u spa-u Life in Balance.

Canyon Ranch

Arizonin je Canyon Ranch poznat po programima koji se intenzivno bave proučavanjem životnih navika gostiju odmarališta te su usmjereni na njihovo mijenjanje u svrhu poboljšavanja njihovog života. Posebno je interesantan program Life Enhancement koji gostima nudi priliku da se koncentriraju na interese, brige i namjere koje zaslužuju njihovu punu pažnju te im daje alat pomoću kojega mogu napraviti konkretne promjene u svom životu i zdravlju. Uz fitness programe, odmor u trajanju jednog tjedna uključuje wellness radionice, termine kod liječnika i nutricionista kao i opuštajuće spa usluge.

Hotel Royal Evian

Rekalibrirajte svoje tijelo i um ovog ljeta u velikom hotelu Royal Evian. Raskošno imanje smješteno iznad slikovitog Ženevskog jezera predstavilo je novi trodnevni program dizajniran na način da pomogne gostima da se relaksiraju i resetiraju. Dan započinje personaliziranim treningom s osobnim trenerom, a gosti zatim idu u La Prairie spa na tri tretmana. Kad ih se ne tetoši na spa tretmanima, gosti mogu odmarati pored hotelskog bazena, uživati u detoksicirajućim obrocima i piti Evian mineralnu vodu direktno iz samog izvora.

Podijeli objavu