Očarao nas je njegov Baccarat Rouge, parfem koji nigdje ne prolazi neprimjetno, a za najnoviji miris Aqua Celestia, poznati francuski parfumer Francis Kurkdjian istražuje novi teritorij i uvodi novu osjetilnu dimenziju u svoj istoimeni mirisni ormar.

Novi miris pridružuje se mirisima Aqua Universalis i Aqua Vitae u kolekciji Aqua mirisa koji su interpretacija Kurkdjianovih različitih lica svježine vode, jednog od vitalnih elemenata zemaljskog života.

Sa Aqua Celestijom, Francis Kurkdjian je dao novi oblik svježini: u mirisu se sjedinjuju note  limete iz Meksika, hladne mente iz Engleske i crnog ribizla iz Burgundije. U zajedništvu formiraju svježe, šarene i izdašne top note u kombinaciji sa sunčanim sjajom cvijeta Mimoze iz Provanse i nebeskim šapatom mošusa.

Aqua Celestia oblikuje besprijekornu vezu između plavog neba i plavog mora, postavljajući put apsolutne vedrine u valovitoj voćnoj svježini, a može se doživjeti kao Eau de toilette i mirisna krema za tijelo, za osvježavajući osjećaj koji se pojačava na dodir s vodom.

Novi parfem Francisa Kurkdjiana ekskluzivno možete pronaći u parfumerijama Martimex po cijeni od 980 kn za 70ml do 1690 za 200ml. Krema za tijelo od 200ml stoji 414 kuna.

Aqua Celestia

Mirisna obitelj: mošusna, cvjetna, citrusna

Crni Ribiz iz Burgundije – Limeta iz Meksika – Menta – Mimoza iz Provanse – Mošus

Podijeli objavu