Za one koji vole fino i ugodno putovati, odabir hotelske sobe u kojoj će odsjesti jedna je od važnijih stvari na popisu. A kako izgleda popis najluksuznijih hotelskih soba, doznajte u nastavku!

1. The Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Ženeva

Najskuplja hotelska soba na ovoj listi je Royal Penthouse u President Wilson hotelu u Ženevi. Za cijenu višu od 50 tisuća funti možete objedovati na terasi od 1700 metara kvadratnih sa očaravajućim pogledom na Ženevsko jezero okruženo planinama. Ako budete raspoloženi možete odsvirati koju notu na Steinway klaviru, kupati se u jednoj od 12 mramornih kupaonici po vašem izboru i spavati iza stakla otpornog na metke.

2. The Palace, Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum

Lociran na obali Bodruma, ovaj je spektakularni hotel pravo odredište kada se govori o luksuzu. Od vila do apartmana, svaka soba nudi fantastični pogled na Egejsko more. Resort se prostire na 110 tisuća kvadratnih metala, a za 28.872 funti po noćenju- tu vam nikad neće biti dosadno!

3. Penthouse Suite, Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Cannes

Ovaj je hotel ugostio brojne zvijezde i poznate osobe koje se tamo skupljaju svake godine na Canness Film Festivalu. Apartman je jedan od najvećih u Europi, a gleda na Boulevard de la Croisette i Kanski zaljev te na privatnu hotelsku plažu. Cijene se kreću od 27.416 funti po noćenju.

4. Amanyara Villa, Amanyara, otočje Turks and Caicos

Aman resorti jedni su od najboljih hotela u industriji , a vila Amanyara to i potvrđuje. Vila kombinira vanjski i unutarnji životni prostor, a cijena joj je 22.540 funti. Okupajte se u njenom infinity bazenu ili se odmorite na jednom od mnogih dnevnih kreveta. Posluge je dosta tako da ćete se bez problema snaći na tom velikom prostoru u prirodnom okruženju.

5. Presidential Suite, St Regis Hotel, New York

Sa prozorima od poda do stropa koji gledaju na Petu aveniju ovaj je hotel savršen za okusiti “život grada”. Za istinski doživljaj Upper East Sidea gosti imaju mogućnost koristiti danonoćnu Bentley prijevoznu uslugu. Po cijeni od 22.539 po noćenju, ovaj smještaj će vam sasvim sigurno pružiti jedan od najudobnijih boravaka ikad.

Podijeli objavu