Sredinom srpnja, kada osjećate da ste već iznosili cijeli svoj ljetni ormar, pomisao na nabavu nove ljetne garderobe može biti primamljiva. No umjesto toga da novac potrošite na ljetnu rasprodaju, napravite puno pametniju investiciju i uložite u sunčane naočale koje će osvježiti svaku vašu kombinaciju koja vam se možda činila dosadna.

U nastavku vam donosimo nekoliko brendova i modela sunčanih naočala koje će stilski osvježiti svaki komad vaše garderobe.

Gentle Monster 

Korejski brend Gentle Monster postoji od 2011. godine i najbrži je rastući brend naočala u cijeloj Aziji, a počinje ostavljati svoj trag i skupljati fanove i u SAD-u, sa svojim provokativnim, ali izrazito nosivim dizajnom. Za dane kad vam treba maksimalna zaštita od sunca ili se želite „sakriti“ iza naočala, odaberite Finn wayfarers model naočala po cijeni od 215 dolara. Ako ste raspoloženi za nešto suptilniju varijantu odaberite inačicu klasičnih avijatorskih naočala po cijeni od 260 dolara.

Nakcymade

Još jedan azijski brend koji je okupirao SAD jest Nakcymade. Brend, kojeg je osnovao Naoki Nakagawa, poznat je po živahnom dzajnu, a naočale su u cijelosti izrađene ručno u Kobeu u Japanu. Iako su custom made okviri Nakagawina specijalnost, gotovi i spremni za slanje okviri dostupni za narudžbu preko Armourya, poput ovog subverzivno zabavnog prozirnog para po cijeni od 495 dolara.

Blake Kuwahara

Ako vas zanima kako izgleda dosjetljiv pristup klasičnim modelima, bacite oko na modele Blake Kuwahare. Iako njegovi dvoslojni acetatni okviri, koji su inače dizajnerov potpis, isprva mogu biti zastrašujući, naočale sa svojim blago definiranim rubovima lijepo pristaju na lice te ih je užitak nositi. Posebno su zanimljivi zlatno rozi Maybeck model (650 dolara) te plavi Paxton model (615 dolara).

Podijeli objavu