Luksuzni resort Eden Rocka u St Bartsu srpnju je dobio tri nove vile za iznajmljivanje. Radi se o luksuznom smještaju- vilama s tri do četiri spavaće sobe, sa ljubaznim osobljem te očaravajućim pogledom.

Vila Ixfalia

Villa Ixfalia ima četiri spavaće sobe te nudi veličanstven pogled od 360 stupnjeva na more i zelena brda te bijeli pijesak St.Jean plaže. Daje dojam lakoće i prozračnosti, a opremljena je u safari stilu- uključuje bijeli namještaj te izbjeljeno drvo, poput rustikalnog stola u dnevnoj sobi. Vila sadrži i privatni fitness centar te “bazen bez kraja”.

Vila Axel Rocks

Vila Axel Rocks doslovno je vrhunac ove priče- nalazi se na brdu iznad glavnog grada otoka, Gustavie. Radi se o sofisticiranoj, suvremeno uređenoj oazi sa četiri spavaće sobe, zavojitim staklenim stepenicama, kuhinjom od čelika na kojem ne ostaju tragovi te prekrasnom terasom sa palmama i udobnim stolicama za odmaranje. I ova vila ima fantastični pogled na tropsko okruženje i crvene krovove te sadrži „bazen bez kraja“, ali i podvodni bar.

Vila Utopic

Ako ste u potrazi za autentičnijim otočnim smještajem, odaberite Villu Utopic. Ova se vila nalazi u centru tradicionalnog ribarskog sela, Corossola. Urezana je u padinu, a sadrži tri spavaće sobe sa prozorima od poda do stropa te pogledom na zaljev. Vila je minimalistički uređena, s ponekim naletom boje i umjetničkog dodira koji ostavljaju dojam visokog dizajna.

Podijeli objavu