Kojim riječima biste opisali suvremenu ženstvenost, koje mirise biste joj pridodali? Blumarine je stvorio novi parfem inspiriran upravo njome. Senzualnost, romantizam i zavođenje; snaga, osjećajnost i ideali. Hrabrost i opasnost. To su mnoge nijanse suvremene, moderne ženstvenosti bez ograničenja, bez prepreka i bez predrasuda. Ruža, kao simbol prirodne ljepote koji predstavlja osjećaje i strast, kao nježan, ali izdržljiv cvijet obavijen surovošću vremena i misterijom vječnosti poslužio je kao njen izraz u novom parfemu Dange-Rose.

Dange-Rose je miris žene koja živi u 21. stoljeću i počinje ostavljati svoj trag u ovom svijetu, spremna za oblikovanje epske transformacije gdje zavođenje nije kontradikcija romantike, senzualnost nije suprotnost osjećaju, a snaga ne zasjenjuje nježnost. Blumarine Dange-Rose opisuje tu svjesnost kroz tri glavna sastojka kompozicije. Mješavina intenziteta ruže iz Versaillesa, cvijeta koji može odoljeti mrazu da postane još ljepši, sa suptilnim, aromatičnim notama cvjetova bosiljka i zatvara sve unutar mističnih drvenastih nota. Ova kompozicija stvara uzbudljivo sentimentalno značenje zarazne ljubavi koja je uzbudljiva i opasna jer raste samo kada je izazvana opasnošću.

Po prvi put u povijesti parfema, nos Pierre-Constantin Gueros kombinira snagu, otpornost na mraz i intenzivnu boju ruže iz Versaillesa s aromatičnom besramnošću cvjetova bosiljka. Blumarine Dange-Rose pripada obitelji cvjetno-drvenasto-aromatičnih mirisa i svojim notama opisuje dinamičnu, modernu ženstvenost.

Kao i parfem i bočica u kojoj dolazi prati koncept: napravljena je od stakla sa specijalnim čepom u crnoj boji, a prati prirodni oblik ružinog pupoljka. Vrat bočice krase diskretni ukrasi u boji zlata i stvaraju kontrast crnoj boji. Elegantno i atraktivno vanjsko pakiranje prekriveno je plišanim laticama crne ruže.

Blumarine Dange Rose možete pronaći u parfumerijama Martimex po cijeni od 299,50 kuna za 30ml, 429 kuna za 50ml te 574,90 kuna za 100ml. Nama se parfem jako svidio, a ne sumnjamo da će i vama!

Podijeli objavu