Prigodnom svečanošću upriličenom sinoć u Galleria Business Centru, ovaj poznati centar u središtu Zagreba obilježio je službeno otvorenje preuređenog prostora, otvaranje novog Centro restorana, Bowling centra te novouređene dm trgovine, na čemu se aktivno radilo proteklih godinu dana. Nakon punih 18 godina Importanne Galleria doživjela je svoj prvi značajniji makeover, a to znači promjenu koncepta iz malog gradskog trgovačko-poslovnog centra u business centar s naglaskom na poslovno, modno i gastro odredište. Uz bogatu gastro ponudu i zabavan program popraćen koncertom atraktivnog „pin-up“ trija Gelato Sisters (Neda Parmać, Romana Pavliša i Sanja Parmać), novouređenim prostorom prošetale su i brojne poznate osobe iz svijeta glazbe, glume i sporta poput Ecije Ojdanić, Nevene Rendeli, Ane Maras Harmender, Ane Begić, Ivane Delač Dolo, Deana Pelića, Dubravka Šimenca, Božidara Jovića i drugih. Sve se to odvijalo u prostoru koji je u Galleriji doživio najveću preobrazbu u reorganizaciji i redizajnu interijera, na etaži -1, prostoru koji je sada oplemenjen novim CENTRO food loungeom i a la carte restoranom s preko 100 sjedećih mjesta, raznovrsnom gastro ponudom te proširenom dm trgovinom na preko 500 m2. Novouređeni prostor na taj način uspješno je povezao poslovni, zabavni i shopping te gastro segment.

Bloggerice Ana Karadžole i Željka Molnar

„Projekt preuređenja Importanne Gallerije pokrenuli smo s ciljem da se revitalizira cjelokupni gradski blok najstrožeg centra oko Martićeve i Vlaške ulice te svojim posjetiteljima ponudi još ugodnije mjesto okupljanja, relaksacije te uživanja u dobroj hrani i kupovini. Očekujemo da će novouređeni centar zahvaljujući novim sadržajima i dizajniranim prostorima privući velik broj posjetitelja različitih generacija te na taj način postati glavno mjesto sastajanja građana ovog dijela grada“, rekli su iz Importanne Grupe.
Novi koncept koji je primijenjen u obnovi Gallerije značajno je otvorio prostor, odnosno značajna je pozornost posvećena postizanju prozračne atmosfere i modernizaciji izgleda interijera. Osim za neformalna druženja, otmjeni prostor ugodne atmosfere idealan je i za potrebe održavanja poslovnih sastanaka. Uz to, ljubitelje dobrog shoppinga razveselit će i vijest da se u Galleriji sada može naći niz poznatih brendova robnih marki poput L’occitanea, Roberto Boticellija, Bandolere, Rossinija, Gallilea, Birckenstoca i mnogih drugih.

Nevena Rendeli, Ana Maras Harmender i Ecija Ojdanić

Posebna atrakcija preuređenog centra svakako je i moderni prostor za bowling i provođenje slobodnog vremena na etaži -2, jedina takva dvorana u ovom djelu grada.

Sanja Čeliković i Filip Riđički