Samsung je predstavio Galaxy Tab S4, novi Android 2-u-1 tablet, koji je dizajniran tako da potakne produktivnost u svim situacijama, bilo da se korisnici nalaze u uredu, kod kuće ili u pokretu. Samsung Galaxy Tab S4 donosi iskustvo koje im pomaže da rade učinkovitije, s manje napora, uz veću produktivnost i mobilne značajke koje im omogućuju da budu u potpunosti operativni. U kombinaciji s modernim dizajnom, koji uključuje impresivan zaslon, četiri zvučnika i poboljšano iskustvo zabave, Samsung Galaxy Tab S4 predstavlja savršen uređaj za one koji trebaju prijenosni uređaj poput tableta s mogućnostima koje ima stolno računalo.

„U Samsungu vjerujemo da tableti imaju sve veću ulogu u olakšavanju naših života i unaprjeđenju mobilnog iskustva za sve korisnike. S Galaxy Tab S4 predstavljamo premium tablet, opremljen Samsung DeXom, koji korisnicima omogućuje da se pokažu u najboljem svijetlu gdje god se nalazili. Veselimo se što korisnicima možemo pružiti osjećaj ležernosti, znajući da je ovaj novi dodatak u našem ekosustavu povezanih uređaja prepun značajki koje im donose zabavu.“, istaknuo je DJ Koh, predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija, Samsung Electronics.

Povećana produktivnost uz Samsung DeX i S Pen olovku

Uz Galaxy Tab S4, Samsung je po prvi put predstavio i Samsung DeX za tablete. Kada je spojen s Book Cover tipkovnice (prodaje se zasebno) ili pokrenut s Quick Panela, Galaxy Tab S4 se uključuje na Samsung DeX, pružajući korisnicima mogućnost prebacivanja s Android sučelja na desktop iskustvo. Pomoću Samsung DeXa moguće je otvoriti više Android aplikacija odjednom, uključujući Microsoft Office paket, te ih istovremeno povećavati ili smanjivati. Također je moguće povlačiti ili ispuštati sadržaj između aplikacija korištenjem tipkovnih prečaca za dodatnu efikasnost.

Ako je potrebno više zaslona, postoji mogućnost proširenja Samsung DeXa na vanjski monitor s kompatibilnim višenamjenskim adapterom HDMI-USB-C (nije uključen). Kada je spojen, Galaxy Tab S4 može služiti i kao podloga za skiciranje, te može nastaviti raditi kao potpuno funkcionalan Android tablet. Korisnici tako imaju dva zaslona na kojemu mogu obavljati svoje zadatke. Rad u pokretu još je lakši uz lagani Tab S4 i brzo punjenje s baterijom od 7,300 mAh koja omogućuje i do 16 sati reprodukcije videozapisa.1 Također, uz Samsungovu sigurnosnu zaštitu, Samsung Knox, korisnici i tvrtke mogu zaštititi svoje osjetljive podatke na više razina i prilagoditi sučelje poslovnim potrebama.

Kako bi zadovoljio potrebe korisnika, Galaxy Tab S4 dolazi i s otmjenom S Pen olovkom, koja korisnicima nudi izvrstan način za izražavanje kreativnosti i komuniciranja. Uz S Pen olovku mogu uzimati bilješke kroz Screen-Off Memo, te navigirati, prevoditi, organizirati iste putem Samsung Notesa, pa čak i slati personalizirane tekstove putem Samsung Live Messagesa.

Zaslon prikladan za posao ili film

Uz pravi ekran, posao se lakše obavlja. Čak i najzaposleniji profesionalci pronađu malo vremena za sebe i koriste ga za igru ili gledanje filmova. Sada je moguće uživati u očaravajućem iskustvu koje mogu ponijeti svugdje. Galaxy Tab S4 dolazi s 10.5 inčnim Super AMOLED (sAMOLED) zaslonom, kao i 16:10 omjerom te 287PPI rezolucijom za živopisne slike. Za vrhunsko iskustvo gledanja i slušanja tu su i ugrađeni četverostruki stereo zvučnici tvrtke AKG, s Dolby Atmos® zvučnom podrškom. Upravo Dolby Atmos® omogućuje jasniji i čišći zvuk bez ikakvih izobličenja.

Bolja povezanost za lakši život

Samsung Tab S4 također ima nove mogućnosti koje su dizajnirane za jednostavno upravljanje osobnim stilom života i povezanim uređajima. Samsung Flow omogućuje korisnicima lako upravljanje svim uređajima, povezivanjem i prijenosom podataka, zadataka i obavijesti. SmartThings2 na Galaxy Tab S4 olakšava praćenje i kontrolu pametnog doma i drugih IoT uređaja. Dodatno, aplikacija Daily Board3 daje mogućnost pregleda omiljenih fotografija i svakodnevnih informacija poput vremenske prognoze, kalendara i sata na jednom lako dostupnom mjestu.