BMW serije 8 Coupé u Carbon black boji stigao je u Hrvatsku i izložen je u BMW Tomić City Store poslovnici na zagrebačkom Rooseveltovom trgu. Svjetska pretpremijera modela održana na Auto showu bila je prva prilika za upoznavanje s ovim automobilom čiji je prvi hrvatski primjerak od sada dostupan na prodaju.

„Pozivamo Vas da iskoristite priliku vidjeti najsnažniji BMW M850i xDrive Coupé s 4,4 litrenim V8 motorom snage 530 KS. Upravo izloženi BMW serije 8 ujedinjuje karakter sportskog automobila s duhom BMW-ove luksuzne klase stvarajući pritom potpuno novi standard estetike u auto industriji“, poručuju iz Tomić & Co.

Ovaj model, stvoren da oduševljava, s nestrpljenjem je iščekivan i na globalnoj razini. Sportska vanjština tzv. džentlmenskog trkača impresionira na prvi pogled. Pod karbonskim krovom kojim je naglašen njegov trkaći karakter, kombiniraju se vrhunske performanse, inovativne tehnologije i visoka kvaliteta materijala izražena kroz mnoštvo premium detalja. Primjerice, ručica mjenjača izrađena od precizno obrađenog komada stakla ostavlja dojam skupocjenog dijamanta u čijem se središtu ocrtava oznaka 8.

 „Novi V8 motor s nevjerojatnom isporukom snage i akustike ima svoj debi upravo na ovom modelu. Osam-cilindarski mehanizam za samo 3,7 sekunde postiže brzinu od 100 kilometara na sat. Uz luksuzni ambijent prilagođen sportskom doživljaju vožnje, uklapa se u životni stil onih koji teže uspjehu te uz ljubav prema dizajnu zahtijevaju i vrhunsku kvalitetu izrade svih elemenata“, kažu u Tomić & Co.

Prema njihovim riječima, BMW serije 8 Coupé je automobil kakav sanjaju mnogi. Objedinjuje izvanredne performanse, emocionalan dizajn, vrhunski luksuz te napredne značajke opreme kada su u pitanju tehnologija prikaza i kontrole, pomoći vozaču i povezanosti.

Upravo je korištenje vrhunske tehnologije koja predvodi novi smjer u dizajnu BMW modela, ovaj automobil učinilo i više nego dostojnim nasljednikom prve serije 8. Između 1989. i 1999. godine predstavljala je vrhunac ponude BMW-a te je u svijetu automobila vrlo brzo zaslužila legendarni status. Genetski kod izvornog modela nedvojbeno se može prepoznati u ovom novom, usavršenom nasljedniku sada dostupnom svim zainteresiranima.

Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najluksuzniji BMW model odnedavno dostupan na hrvatskom tržištu. Smješten unutar jedinstvenog prodajnog mjesta, jedne od četiri službene BMW City Store poslovnice u cijeloj Europi, neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Više informacija o modelu potražite na:

https://www.bmw.hr/hr/all-models/8-series/coupe/2018/the-8-at-a-glance.html

Podijeli objavu