Iako se mramor već stoljećima koristi u uređenju interijera, njegov atraktivan uzorak sada je popularniji no ikad. Ovoga puta, osim u raskošnim interijerima koristi se i u modernim, minimalistički uređenim prostorijama kojima pridodaje dozu luksuza i jedinstvene osobnosti.

Kao pravi zaljubljeni par, mramor i minimalizam, neizostavna su kombinacija zanimljiva onima koji kreću u uređenje ili preuređenje životnog prostora.

„Zidne i podne obloge koje svojim tipičnim šarama i šarmom imitiraju ovaj desetljećima korišten prirodni materijal najčešći su izbor onih koji žele postići slojevito uređenje interijera. Među njima najtraženiji je svijetli, točnije bijeli mramor, jer se najbolje slaže s dekorativnim elementima poput drveta i krzna, tipičnim za hygge tj. dansku filozofiju i načina života“, objasnila je Gordana Barun iz salona Vodotehnika.

Cijenjene su zbog klasičnog pečata koji daju interijeru, čime i ljepota minimalističkih prostora dolazi do punog izražaja.

„Dekorativne obloge s efektom mramora svojim uzorcima svim prostorima daju pravu dozu elegancije i osobnosti. Kao simbol bogatstva i ljepote sada su ponovo aktualne. Jedan od razloga je i taj što pripadaju prirodnim materijalima, a koji su ove sezone također doživjeli svoj veliki povratak“, kaže Gordana Barun iz Vodotehnike.

Ovaj novouređeni Boutique de Céramique smješten na zagrebačkom Jankomiru nudi zvučna imena svijeta keramike, među kojima su cijenjeni Sant’Agostino, Supergres, Piemme i Flaviker, a čiji proizvodi vrhunske kvalitete i talijanske izrade nemaju konkurencije.

Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnosti i ljepotu u svoje interijere pomoću prirodnih materijala, svakako svratite u salon Vodotehnika i izaberite najbolje rješenje za svoj dom ili objekt kojeg uređujete.

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb:                                                   radnim danom od 8 do 20 h i subotom od 8 do 13 h.

Više informacija: http://www.salon-vodotehnika.hr/

Podijeli objavu