Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić večeras je na Sljemenu simbolično otvorio tradicionalno besplatno noćno skijanje kao najavu početka nove skijaške sezone 2018./2019..

Veliki spektakl Snow Queen Trophy, održat će se 5. i 6. siječnja 2019. ovdje na Sljemenu, a ulaganje u sustav zasnježenja pokazao se još jedanput kao odlična investicija, jer nismo sigurni da bi bez njega mogli ispoštovati pravila FIS-a i organizirati utrke slaloma koje su od velikog značaja kako za Zagreb tako i za Hrvatsku, rekao je gradonačelnik Bandić. Sustav zasnježenja
ujedno nam je omogućio i da treću godinu zaredom otvorimo skijanje za naše sugrađane prije sezone i nadolazećih blagdana,
 dodao je gradonačelnik.

Voditelj skijališta Igor Žiljak istaknuo je da je Crveni spust spreman za rekreativno skijanje, te da se nada da će kroz par dana biti otvoreno i skijalište na Činovničkoj livadi i Zelenom spustu.

Crveni spust i žičara Trosjed bit će otvoreni svaki dan od 9,00 do 16,00 sati, a noćno skijanje na rasporedu je utorkom i četvrtkom od 19,00 do 22,00 sata.

Podijeli objavu