Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić jutros je u zgradi Gradske uprave primio predstavnike Hrvatskoga diplomatskog kluba, predsjednika Smiljana Šimca, rizničara Krešimira Žnidarića i predsjednika Nadzornog odbora Marijana Šunjića.

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić  je istaknula da se sastanak održao radi dogovora nastavka suradnje s Hrvatskim diplomatskim klubom. Grad Zagreb prepoznaje važnost djelovanja Hrvatskog kluba i hrvatskih diplomata koji svojim djelovanjem u organiziranju različitih predavanja, rasprava i praćenje diplomatskih kretanja nastoje doprinijeti razvoju hrvatske diplomacije, rekla je zamjenica Majić.

Grad Zagreb pomaže i podržava rad Hrvatskoga diplomatskog kluba ustupajući mu prostor u palači Dverce za održavanje predavanja, a takođersmo zajedno s Ministarstvom vanjskih i europskih poslova sufinancirali peto izdanje knjige „O mislima, raspravama i dosezima hrvatske diplomacije“,  dodala je zamjenica.

Došli smo danas zahvaliti gradonačelniku i njegovim suradnicima na razumijevanju onoga što radimo, na pomoći u našoj izdavačkoj djelatnosti i u organiziranju predavanja. Veliko hvala Gradu Zagrebu na konkretnoj podršci jer bez pomoći Grada i Ministarstva vanjskih i europskih poslova Diplomatski klub mogao bi činiti vrlo malo, zaključio je predsjednik Kluba Smiljan Šimac.

Podijeli objavu