U svim Tomić & Co. salonima odobravaju se dodatni popusti na akcijske cijene lagerskih BMW i MINI modela koji već imaju uključene bogate pakete opreme.

U akciji je ograničena količina BMW automobila serije 1, 3 i 5 te uvijek traženi članovi bavarske obitelji X: X1, X2, X3, X4 i X5, ali i legendarni MINI Cooper te MINI Countryman. Uz dodatne cjenovne pogodnosti na već snižene cijene, svi modeli odmah su spremni za isporuku. Osim povoljnijih cijena, zainteresirani mogu iskoristiti i posebne uvjete financiranja omogućene putem BMW Financial Services, potpuno prilagođene individualnim željama te potrebama svakog kupca.

Među najpopularnijim dostupnim lagerskim vozilima nalazi se i BMW serije 3, globalni sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine. Kako bi za nadolazeću sezonu putovanja bili spremniji nego ikada prije u akciji je i novi BMW X1 – jedan od najprodavanijih SAV modela u Hrvatskoj. Cijene svih lagerskih vozila uključuju PDV i PPMV, a dolaze s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara.

Najprodavaniji gradski automobil premium segmenta svih vremena, legendarni MINI, sada je također u posebnoj ponudi dostupan s još većim uštedama i bogatim paketom opreme. Za kupnju modela MINI Cooper u opcijama s 3 ili 5 vrata te modela MINI Countryman Cooper D osim cjenovnih pogodnosti također se nude i atraktivni uvjeti financiranja. Mini Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 60.000 kilometara, dodatni je razlog kupnje.

Posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW ili MINI omiljeni model – sada dostupan s posebnim pogodnostima.

Više informacija potražite na:

www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2020-05-01-lagerska.html

www.mini.com.hr/hr_HR/home/offers/new-cars-offers/mini_lagerska.html

Podijeli objavu