Sinonim za sportsko poslovnu limuzinu, novi BMW serije 5, sada je u svim Tomić & Co. salonima dostupniji nego ikada prije. Udobnost i sigurnost kakva se traži u poslovnoj klasi, uz ‘BUSINESS 4 YOU’ atraktivne uvjete financiranja kreirane u suradnji s Erste leasing, idealno je rješenje za duga putovanja popraćena visokim komforom, dinamikom i sigurnosti. Nenadmašan stil i upečatljiva pojava zbog koje vlasnici osvježenog BMW-a serije 5 zrače samopouzdanjem, dodatni su razlog kupnje.

Ponuđeni model, novi BMW 520d*, u operativnom leasingu s ostatkom vrijednosti dostupan je za svega 26 eura dnevno – uz 0% učešća i 0% troškova obrade ugovora. Osim toga, svaki kupac gratis dobiva BMW Service Inclusive servisni paket u trajanju od 5 godina, odnosno za prijeđenih 100.000 kilometara, a u cijenu vozila je uključen BMW Repair Inclusive paket produljenog jamstva.

Novi BMW serije 5 kao predvodnik nove generacije općenito dolazi u varijantama benzinskog ili diesel motora, ali i kao Plug-in Hybrid. Prava je sportska limuzina impresivne vozne dinamike koja već na prvi pogled odaje dojam stilskog atletizma koji se posebno izražava u dinamičnoj silueti. Čiste površine i precizne konture elegantnom vanjskom izgledu istovremeno daju modernu i tehničku atmosferu.

Zahvaljujući tipičnim BMW proporcijama kao što su dugački međuosovinski razmak, prošireni poklopac motora i fluidna linija krova nova serija 5 uvijek će se isticati na cesti. Precizne konture pružaju fascinantan kontrast prostranim površinama, stvarajući moderan i puristički izgled. Konkretno, BMW rešetka bubrega i BMW Laserlight prednjem dijelu daju dinamičan i inovativan karakter. Prednja svjetla su besprijekorno povezana s rešetkom, što dodatno podvlači širinu vozila i stvara izuzetnu eleganciju i prisutnost koja se održava sve do stražnjih ispušnih cijevi.

BMW Laserlight u radu dugih svjetala osvjetljavaju do 650 metara, što je dvostruko više nego kod uobičajenih farova, a bolja vidljivost u mraku značajno povećava sigurnost.

Najsuvremeniji sustavi pomoći vozaču i inteligentne mogućnosti povezivanja također jamče maksimalnu razinu sigurnosti i udobnosti, dok inovativne poslovne i zabavne funkcionalnosti jednako fasciniraju i informiraju. Zahvaljujući pametnim digitalnim uslugama, vozač ostaje idealno povezan tijekom svog putovanja – bezbrižnom i opuštenom mobilnošću.

Ne propustite priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te odvezite svoj novi BMW serije 5 – sada dostupan u posebno atraktivnoj ‘BUSINESS 4 YOU’ ponudi.

Podijeli objavu