Mali Lošinj, Hrvatska, 30. ožujka – Uspješnom timu profinjenog i prepoznatljivog Boutique Hotela Alhambra, ekskluzivnog objekta povijesnoga šarma smještenog u uvali Čikat u Malom Lošinju, s početkom godine pridružila se nova direktorica, Andrea Glavan. Ova promjena u organizaciji pružit će novu perspektivu u daljnjem razvoju i pozicioniranju Boutique Hotela Alhambra kao luksuznog objekta usmjerenog na kreiranje i jedinstvene ponude i iskustava koja mogu zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih gostiju.

Andrea Glavan, nova direktorica Boutique Hotela Alhambra

Na poziciju direktorice ovog hotela, kojega krasi profinjeni šarm secesijske arhitekture, Andrea Glavan dolazi s više od 25 godina iskustva u ugostiteljskom sektoru, dok njezino intimno znanje o samom brenda Lošinj Hotels&Villas proizlazi iz činjenice da je radila na svim razinama organizacije. Predanost očekivanjima visoke razine učinkovitosti, kako kod sebe, tako i kod cijeloga tima, te sposobnost kreiranja i uspješnog provođenja hotelskih standarda glavni su naglasci njezine dosadašnje karijere. Uz to, dubinsko poznavanje hotelske industrije, kao i trendova u luksuznom segmentu sigurno će se pokazati značajnim za daljnji razvoj Boutique Hotela Alhambra.

Boutique Hotela Alhambra je smješten u austro-ugarskoj vili građenoj 1912. te je član mreža Virtuoso, Traveller Made i iznimno cijenjene Small Luxury Hotels of the World. Posebno je prepoznat po restoranu svjetske klase Alfred Keller, koji je u značajnoj mjeri posvećen jelima od probranih lokalnih i sezonskih namirnica.

Prije aktualnog imenovanja, Andrea Glavan je bila direktorica lošinjskog 5* Hotela Bellevue, gdje je stekla ekstenzivno menadžersko iskustvo upravljajući hotelom od faze izgradnje, preko otvaranja do njegova pozicioniranja do statusa luksuznog hotela nagrađivanog nizom respektabilnih nagrada. Pritom svakako treba istaknuti i činjenicu da je Hotel Bellevue danas wellness utočište u kojemu se brojni gosti rado prepuštaju integriranim fitness, wellness i beauty programima, o čemu svjedoče brojne međunarodne nagrade koje je osvojio Bellevue Spa Clinic, među kojimaje inagrada “Croatia’s Best Hotel Spa” za 2020. godinu dodijeljena od strane prestižnog World Spa Awards.

Podijeli objavu