Slikovita uvala Čikat ovoga proljeća podiže doživljaj luksuza i hedonizma na višu razinu te se potpuno jedinstvenim konceptom gastronomskog i wellness doživljaja svrstava uz bok vodećim svjetskim luksuznim hotelima. Raskošni Boutique Hotel Alhambra, uvršten u Top 10 najboljih hotela Europe, te dio luksuzne kolekcije prestižnog brenda Lošinj Hotels & Villas, predstavit će gostujućega chefa Christiana Kuchlera, nagrađenoga dvjema Michelinovim zvjezdicama i sa čak 18 Gault&Millau kulinarskih kapica. Osim toga, ovaj lošinjski brend predstavit će i ekskluzivni novi koncept s potpisom vodeće međunarodne konzultantice za spa i wellness Melisse Mettler.

Mladi švicarski chef poznat je po kreiranju ukusnih delicija s primjesom tradicije kojima je zadivio i ocjenjivače zaslužne za visoko pozicioniranje njegovoga švicarskoga restorana Taverne zum Schäfli u najcjenjenijem vodiču najboljih restorana svijeta. Tijekom svoje karijere chef Kuchler radio je u restoranima diljem Europe, a jedno od najimpresivnijih razdoblja proživio je kada je radio u pariškom restoranu Plaza Athénée s tri Michelinove zvjezdice. U okviru glamuroznog programa Spring Rendezvous, maestralne kreacije chefa oduševit će svako gurmansko nepce. Sve u gastronomskom doživljaju uobličenom u ekskluzivnu gala večeru pod zvijezdama na terasi a la carte restorana Alfred Keller te Mystery Dinner na tajnoj lokaciji.

Za cjelovitost luksuznog iskustva tijekom svibanjskog boravka na otoku Lošinju, SPA i wellness direktorica za brend Lošinj Hotels & Villas te vodeća međunarodna konzultantica za luksuznu spa i wellness ponudu Melissa Mettler osmislila je potpuno novi, inovativni koncept u jedinstvenoj zoni Cube Spa Alhambra, koji se temelji na prirodnom nasljeđu i ljekovitosti otoka. Ljekovite terapije i spa tretmani inspirirani biljnim svijetom otoka vitalnosti u zadivljujućem okruženju lošinjskih borova, ekskluzivna ceremonija čaja uz uživanje u bogatstvu lokalnoga bilja te jedinstvena masaža koju educirani terapeuti izvode s povezom na očima uz taktove svjetski poznate Bečke filharmonije, samo su neki od neponovljivih doživljaja lošinjskog programa.

U profinjenom Boutique Hotelu Alhambra, članu prestižnog lanca Small Luxury of The World i Virtuoso, gosti cijene upravo opušten pristup i personaliziranu uslugu u kojoj je sve podređeno ugodi i udobnosti te kreiranju vrhunskih doživljaja. Ovaj komadić raja nalazi se u najzaštićenijem dijelu čarobne lošinjske uvale Čikat, gdje gosti utonu u čari zadivljujuće prirode i luksuznog okruženja. Upravo je u takvom ambijentu brend Lošinj Hotels & Villas pripremio Spring Rendezvous program u kojemu će oni najistančanijeg ukusa imati priliku uživati u ljepotama i blagodatima najljepšega godišnjega doba u vrhunskim hotelima na Lošinju.

Podijeli objavu