O nama

Za najbolje čitatelje donosimo samo – najbolje. Luxury.hr prvi je hrvatski portal u potpunosti posvećenom luksuznom životnom stilu. Zanima nas samo ugodno, udobno i ekskluzivno. Bez obzira jeste li došli na Luxury.hr malo napasati oči, ili odlučiti na što potrošiti svoj godišnji bonus, stojimo vam na usluzi svakodnevnim vijestima, foto prilozima, reportažama i člancima o luksuznim proizvodima, uslugama i stanju svijesti.

Dopustite da vas provedemo kroz rubrike:

Style – sve za nju i njega. Nakit, satovi i tehničke spravice. Relaksacija i dobar život.

Design – bavimo se najbolje dizajniranim nekretninama, interijerima i svim vrhunskim proizvodima primijenjenog dizajna, od vrhunske mode do nagrađivanih proizvoda za kuću.

Motion – luksuz u pokretu. Plovila, automobili, zrakoplovi – ako je luksuzno i kreće se, spada u ovu rubriku.

Travel – uredništvu možda najdraža rubrika. Bavi se destinacijama, hotelima, putovanjima i wellnessom. Nezaobilazna za informiranje prije planiranja godišnjeg odmora.

Gourmet – samo za odabrane. Najfinije delicije, top restorani, najbolje berbe i vrhunske cigare. Dobar život na kvadrat.

Exclusive – uz ionako visoko postavljenu ljestvicu, u ovu rubriku ide još ekskluzivnije i skuplje od prosjeka portala. Tu su i novosti iz svijeta luksuza, te poznati i slavni u svom prirodnom, luksuznom, okruženju.